Gizlilik Politikamız

https://thefoodsandhealth.com adresinden erişilebilen sitemizde, ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu gizlilik politikası belgesi , https://thefoodsandhealth.com tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Başka sorularınız varsa veya gizlilik politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu gizlilik politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve web sitemizi ziyaret edenler için https://thefoodsandhealth.com’da paylaştıkları ve / veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. 

Razı olmak

Web sitemizi kullanarak gizlilik politikamızı kabul ediyor ve şartlarını kabul ediyorsunuz.

Topladığımız bilgiler

Sizden vermeniz istenen kişisel bilgiler ve talebinizin nedenleri, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz anda size açıklanacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, mesaj içeriğiniz ve / veya bize gönderebileceğiniz ekler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz. vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler.

Bir hesaba kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi şeyler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler dahil çeşitli şekillerde kullanırız:

  • Web sitemizi sağlayın, yönetin ve bakımını yapın
  • Web sitemizi geliştirin, özelleştirin ve genişletin
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
  • Size web sitesi güncellemelerini ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amaçlı müşteri hizmetleri dahil olmak üzere sizinle doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla iletişim kurmak için
  • Size e-posta
  • Dolandırıcılığı bulun ve önleyin

Log dosyaları

https://thefoodsandhealth.com, günlük dosyalarını kullanmak için standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve bu, barındırma hizmeti analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında İnternet Protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISS), tarih ve saat, yönlendirme / çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir.Bilginin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki kullanıcı hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve web işaretçileri

Diğer tüm web siteleri gibi, https://thefoodsandhealth.com da “tanımlama bilgileri” kullanır. Bu çerezler, ziyaretçi tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesi sayfaları dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfamızın içeriğini ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre kişiselleştirerek kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Reklam ortaklarımız

Sitemizdeki bazı reklamcılar çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verilerine ilişkin politikaları için kendi gizlilik politikası vardır. 

Reklam ortaklarının gizlilik politikaları

Sen edebilirsiniz sen her reklam ortaklarının gizlilik politikasını bulmak için bu listeye bakın https://thefoodsandhealth.com .

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, doğrudan kullanıcıların tarayıcılarına gönderilen ve https://thefoodsandhealth.com adresinde görünen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan çerezler, JavaScript veya web işaretçileri gibi teknolojileri kullanır. . Bu olduğunda, IP adresinizi otomatik olarak alacaklar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Web adresimizin üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu tanımlama bilgilerine erişmediğini veya bunları kontrol etmediğini unutmayın.

Üçüncü taraf gizlilik politikaları

Gizlilik politikası https://thefoodsandhealth.com diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili gizlilik politikalarına başvurmanızı öneririz. Bunların uygulanmasını ve belirli seçeneklerden nasıl çıkılacağına dair talimatları içerebilir.

Kişisel tarayıcınızın seçenekleri aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Tanımlama bilgilerini belirli web tarayıcılarında nasıl yöneteceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için, bunları tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulabilirsiniz.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri aşağıdaki haklara sahiptir:

Tüketicilerden kişisel verileri toplayan bir işletmeden, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel verileri açıklamasını isteyin.

Bir işletmeden topladığı tüm kişisel tüketici verilerini silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını zorunlu kılmak.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR veri koruma hakları

Tüm veri koruma haklarınızdan tam olarak haberdar olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden cüzi bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Hatalı olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi bizden isteme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi tamamlamamızı isteme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Kişisel verilerinizi belirli koşullar altında silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Kişisel verilerinizin işlenmesini belirli koşullar altında kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Kişisel verilerinizin işlenmesine belirli koşullar altında itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri başka bir kuruluşa veya belirli koşullar altında doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuklar hakkında bilgiler

Önceliğimizin bir diğer parçası da çocukların interneti kullanırken korunmasını sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri, faaliyetlerini çevrimiçi gözlemlemeye, katılmaya ve / veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

https://thefoodsandhealth.com, 13 yaşın altındaki çocuklardan kişisel olarak tanımlanabilecek bilgileri bilerek toplamaz. Çocuğunuzun web sitemizde bu tür bilgileri verdiğine inanıyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Bu bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.

wifi_lock Bu yazıya yorum yapılması editör tarafından yasaklanmıştır, anlayışınız için teşekkürler.