KVKK Aydınlatma Metni

Gizlilik kuralları, sitenin kullanım koşulları ve kişisel verilerinize ilişkin iletişim ve bilgiler

Değerli site ziyaretçilerimiz, müşterilerimiz, üyelerimiz,
gizlilik kurallarımız, iletişimlerimiz, siteyi kullanım koşullarımız ve kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin uygulamalarımız ve yasalar kapsamındaki haklarınız hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. kişisel verilerin korunması.
Sitemizde https://thefoodsandhealth.com (mobil uygulama dahil), ziyaretçi-üye-müşteri bilgilerinin gizliliği (bundan böyle ziyaretçi (ler) olarak anılacaktır), verilerin korunması, depolanması, işlenmesi-kullanılması-imha edilmesi kişisel (bilgiler), ticari elektronik iletişimler ve diğer alanlarda, güncel ilkeleri aşağıda belirtilen Gizlilik Politikası-Politikası ve Uygulama-Kullanım Koşulları geçerlidir.

Bilginin korunması

Bu sitede, ziyaretçilerin verdikleri ve taraflarından temin ettikleri bilgi ve işlemlerin güvenliği için gerekli tedbirler firmamız veya internet sistemleri ve altyapısı konusunda yetkili kurum tarafından teknolojik imkanlar dahilinde alınmıştır. bilgi ve işlemin niteliğine bağlı olarak uygun teknik ve idari yöntemlerle maliyet unsurları.
Sitemize üye olmak, istek ve şikayetlerinizi iletmek veya bilgileri güncellemek için girdiğiniz bilgilere diğer internet kullanıcıları tarafından bakılamaz.

Bilgi toplama yöntemleri, kişisel verilerin işlenmesi-aktarımı ve işlenme amacı

Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin tüm yasal ilkelere ve kişisel verilerin saklanması-imhasına yönelik politikalara uygun olarak ve mahremiyetlerini korumak için gerekli tedbirleri almak amacıyla; Bu kanunen gerekliyse veya bazı zorunlu olmayan uygulamalar için, ayrıca izin talebi üzerine; Fiziksel ve sanal firmaların ziyaretleri, ziyaretçilerimizin satın alma ve iletişim bilgileri ve aşağıda detayları verilen diğer kişisel bilgiler,
Verilerden sorumlu şirketimiz ayrıca gerekli olan ortaklar-iş ortakları, halefler, hizmet sağlayıcılar-tedarikçiler ve diğer üçüncü şahıslar / kuruluşlardır (veri denetleyicileri, işlemciler ve / veya satın alma grupları dahil) işleme amaçları için (çevrimiçi sosyal medya reklam operatörleri dahil) ve müşteri deneyimi, tüketici hakları, müşteri / üye hizmetleri ve iş sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin yerine getirilmesi ile ilgili yasal nedenler için , satın aldıkları veya ilgilendikleri ürün ve hizmetlerle ilgili mali ve hukuki, hem genel hem de kişiselleştirilmiş ürün-hizmetler ve kurulumlar. Her türlü ürün-hizmet tanıtım, reklam, iletişim,

Temel hak ve özgürlükleri ihlal etmemek kaydıyla burada ve kanunlarda öngörülen meşru menfaatler için verilerin işlenmesi ve aktarılması zorunludur. / Uygun olduğu durumlarda, kısmen veya tamamen otomatik / otomatik olmayan toplama yöntemleri (ziyaretçilerin firmamıza ve yukarıda adı geçen kuruluşlara verdikleri sözlü / yazılı bilgilerden, mağazalarına ve / veya fiziksel-sanal ortamlarına yaptıkları ziyaretlerden, mobil uygulamalar ve içerik incelemeleri, sosyal ağlar ve reklam ağı Şirketimiz ve yukarıda belirtilen kuruluşların üye / kullanıcıları ve çağrı merkezlerinin (fiziksel ve sanal / dijital) işlemleri, yukarıda belirtilen kişi / kuruluşlar tarafından (ulusal düzeyde ve yurt dışında). paylaşma, aktarma, aktarma, aktarma, imha (imha, silme veya anonimleştirme) ve diğer yasal yöntemler (bundan böyle tüm “işlem” veya “işlem (e)” olarak anılacaktır) yoluyla işlenebilir ve iletilebilir.
Şirketimizin fiziki ve e-ticaret mağaza-departmanları, bayileri ve her türlü ziyaretçilerin ziyaret ve satın alma işlemlerine ilişkin kişisel olmayan ve kişisel olmayan her türlü bilgi (konum verileri, incelenen ürünler ve satın alma konusu) sözleşmeli kuruluşlar ve bulundukları site yapıları. Cihazlarının ilgili fonksiyonları açılmışsa, bluetooth bağlantıları, beaconlar ve kamu-özel kablosuz ağlardan uygun teknik yöntemlerle elde edilebilir, yukarıdaki paragrafta belirtilen kuruluşlar tarafından işlenebilir ve aktarılabilir. yukarıdaki paragrafın ulusal ve yurt dışında.

wifi_lock Bu yazıya yorum yapılması editör tarafından yasaklanmıştır, anlayışınız için teşekkürler.